Gezocht:(vrijwilligers) kinderen die door mij gecoacht willen worden.

Datum: 20-01-2017

 

Momenteel werk ik als Coach Beeldend voor volwassenen. Omdat ik ook graag als Coach Beeldend voor kinderen aan de slag wil ben ik bezig met de opleiding Kindercoach Beeldend. Voor deze opleiding ben ik op zoek naar kinderen, in de leeftijd van 8 – 18 jaar, met wie ik de geleerde coachingstechnieken kan oefenen.

Als Kindercoach Beeldend in opleiding werk ik aan een doel of wens van een kind, dat hand
niet door de ouders, opvoeders of het kind zelf gerealiseerd kan worden. Het kind heeft geen trauma opgelopen maar kan gedurende een moeilijke periode wat extra steun en vooral zelfinzicht krijgen in zijn of haar situatie en leert hiermee om te gaan. Het kind kan o.a. door tekenen laten zien wat er gaande is en via gerichte opdrachten aan zichzelf werken. Teken- of schilderervaring is absoluut niet nodig.

Natuurlijk kun je voor meer informatie vrijblijvend contact met mij opnemen.

 

« Terug naar het nieuwsoverzicht