Eigen werk

Ik maak al jaren (mandala)tekeningen (bij een coachingssessie hoef je geen mandala te tekenen). Ik vind het niet alleen leuk om te doen, maar het tekenen van mandala’s raakt mij ook persoonlijk. Het creatieve gaat stromen. Het is echt een moment voor mijzelf, brengt mij inzichten (dat komt natuurlijk ook door mijn beroep) en geluks-teken-momenten.

(Leuk om te weten: bij mijn gratis tips voor als je sensitief bent ontvang je ook mandala’s, die ik heb gemaakt, om in te kleuren. Even een moment van rust en heerlijk bij jezelf komen).

Voor onderstaande (mandala)tekeningen heb ik voornamelijk gebruik gemaakt van potloden en fineliners. Vaak heb ik deze materialen ook in combinatie met elkaar gebruikt. De papierformaten variëren van 29,7 x 21 cm (A4 formaat) t/m 40 x 40 cm. Ook  de tekeningen op zich verschillen van formaat.

Het is ook mogelijk dat ik een (mandala)tekening in opdracht (voor jou) maak. De tekeningen kun je inclusief lijst kopen. Voor de mogelijkheden, meer informatie en prijzen kun je vrijblijvend contact met mij opnemen.

 

Wil jij gratis mandala’s om in te kleuren? Even een moment van rust en heerlijk bij jezelf komen. Download ze hier »