Coach Beeldend

Lukt het jou maar niet om je doel te bereiken? Ervaar jij steeds die belemmeringen wanneer jij naar je doel wilt werken? Wil jij verandering in je leven of op je werk? Kortom, wil jij meer uit je leven halen?

Met creatieve coaching werk je aan het bereiken van je doel. Coach Beeldend sessies zijn toekomstgericht. Door het maken van een tekening of andere creatieve werkvorm breng jij in beeld wat er in jou leeft. Wat jij maakt komt uit jouzelf! Hier heb je geen teken- of schilderervaring voor nodig.

Inzichten verkrijgen en deze toepassen in het dagelijkse leven

Samen onderzoeken wij de tekentaal (wat vertelt de tekening jou?) of andere werkvorm want het gemaakte werk geeft veel informatie. Alles wat je tekent of maakt, vertelt iets over jezelf. Op basis van het gemaakte werk wordt zichtbaar, benoembaar en voelbaar wat er al aanwezig is om je doel te bereiken maar ook wat daarbij in de weg staat. De inzichten die je krijgt ga je in het dagelijks leven –  stap voor stap – toepassen en helpen jou verder op weg om jouw doel te kunnen bereiken.

Ik werk vanuit een holistische visie: denken, willen en voelen worden aangesproken.

Lees meer over mijn werkwijze en in welke gevallen creatieve coaching een uitkomst kan bieden voor volwassen of kinderen.