Even voorstellen

Ik ben Armelle Hofstede, Coach Beeldend en ik woon in Overdinkel (gemeente Losser). Ik heb de 3 jarige opleiding tot Coach Beeldend gevolgd bij de opleiding Genezend Tekenen te Zutphen. Deze opleiding ben ik begonnen als “iets voor mijzelf”, voor mijn eigen ontwikkeling. Gedurende de opleiding ben ik erg geraakt door de teken- en beeldtaal want ook mijn eigen tekeningen hebben mij inzichten gegeven en hebben veel gedaan voor mijn persoonlijke ontwikkeling.

Samen werken aan persoonlijke ontwikkeling

Armelle Hofstede, Coach Beeldend bij Gelukstekenen in OverdinkelDe combinatie van het creatieve en het willen helpen van mensen heeft mij doen besluiten om hier meer mee te doen. Ik wil graag samen met mensen aan hun persoonlijke ontwikkeling werken en samen met jou jouw tekentaal verkennen.  En inmiddels ben ik ook geslaagd voor Kindercoach Beeldend. Breng jij in beeld wat er in jou leeft…? Ik hoop je graag te ontmoeten.

Eigen werk

Ook maak ik al jaren (mandala)tekeningen. Het is niet alleen leuk om te doen, maar het tekenen van mandala’s raakt mij ook persoonlijk. Het creatieve in mijzelf gaat stromen. Het is echt een moment voor mijzelf en brengt mij veel inzichten (dat komt natuurlijk ook door mijn beroep) en geluks-teken-momenten. Onder het tabblad ‘eigen werk’ kun je de tekeningen vinden. Als je geïnteresseerd bent in een tekening neem dan vrijblijvend contact met mij op.